Szerintetek a rügyező, itt-ott már virágot bontó sárgabarack el tud fagyni ezeken a mínusz néhány fokos éjszakákon?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 10:23
21/27 kapo1588 válasza:
Nekem tegnap elfagyott a nagyja, ma meg folytatja:( nektek megmaradt?
22/27 mindentudó99 válasza:
Bizakodó voltam de a multkori fagy csak el vitte 80%-át
23/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ahol maradt virág, az fehér, de sok helyen lepotyogott a szirom. Az mit jelenthet?
2021. ápr. 6. 17:56
24/27 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, a szirmok egy tetemes része már a fagyok előtt lepotyogott, fagyokra már alig maradt. Nálunk -1/-2 közt táncolt.
2021. ápr. 6. 17:59
25/27 kapo1588 válasza:
Másik kérdésnél azt írták ha leestek a szirmok akkor még nagyobb kárt okoz a fagy
26/27 mindentudó99 válasza:
Holnap már nincs meló jobban szemügyre veszem.
27/27 A kérdező kommentje:
Jaj. Mindenesetre, amin van, az hófehér. Már "fele" terméssel is elégedett lennék, mert tavalyelőtt annyi lekvárt raktunk el, hogy még ma is tele a polc vele (kb. 30 üveget), de még a szomszédok is jártak át meg nyersen is fogyogatott.
2021. ápr. 6. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!