Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit lehet tenni, ha a szomszéd...

Mit lehet tenni, ha a szomszéd a távollétemben kivágta a fáimat?

Figyelt kérdés
Külföldön voltam és a kerítés menti fákat kivágta, mert leárnyékolták a kertjét.
2021. febr. 25. 06:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

most képzeld el..lázasan gyűjtöd a kutyaszart, aztán éjjel lopakodva átdobálod..vagy ami jobb rengeteg permetszerrel lefújod a kertjét, és várod a hatást. Aztán csodálkozol, ha jön az ÁNTSz, vagy a TEK...

Ilyen egy homo sapiens sapiens? nem kell

lesüllyedni erre szintre..ezek elfajulnak, és később verekedéssé, egyéb bosszúvá fejlődnek...tényleg ez kell?

A szembeszomdédaim diplomás emberek. Az egyik gimiben tanít, a másik valamilyen mérnök. Valami kerítésvitájuk akadt, ami szardobálásba torkollott...mégpedig úgy, hogy az egyik nejlonszatyorba szart, aztán jól megpörgetve átdobta a ház falára...a másik vissza.

Mindkettő nő, elvileg értelmiségi...még belegondolni is szégyen..

Ők így próbáltak elégtételt venni. Mindkettőnél súlyos betegség vetett véget a küzdelemnek.

Ne tégy semmit, ne foglalkozz vele. A legjobb, ha levegőnek nézed. Az élet nagy reggényíró, meglátod ellőbb-utóbb valami történik vele(vagy nem)

2021. febr. 25. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én sem tudom bizonyítani, a fákat is eltüntette."

Már ne is haragudjál, de csak nem tüntette el a tuskót is a teljes gyökérzettel??!

2021. febr. 25. 12:16
 13/15 A kérdező kommentje:
De, azt is. Kinn voltam 2 évet és már a helyük se látszik.
2021. febr. 25. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Akkor egy gonddal kevesebb.
2021. febr. 26. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

13#

Jó telekre mentél be?

:)

2021. febr. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!