Kezdőoldal » Otthon » Kert » Finom az egres?

Finom az egres?

Figyelt kérdés
Még sosem ettem, enni sincs lehetőségem mert senkit sem ismerek aki termeszt, boltban meg nem kapni. Gondoltam ültetek pár bokrot, ha megéri.
2021. febr. 2. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyobb piacokon lehet venni a szezonjában.
2021. febr. 2. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi mondjuk egészen kis piacon áruljuk, ahol néha nincs is másik árus. :) Néha persze van még 5-6 is.

Én csak teljesen éretten, nyersen eszem meg.

Ha egyszer odatalál hozzád az amerikai lisztharmat, vagy eleve olyan szaporítóanyagot veszel, akkor sokat kell permetezni, ha enni is akarsz róla. Van ellenálló és nagyjából tüskementes fajta is, nekem is, de az apró és nem jó ízű.

2021. febr. 2. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Kicsit savanykás, de nem rossz szerintem.
2021. febr. 2. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban imádtam nyersen, zölden is, de kicsit "vásítja" a fogat. Mai napig egyik kedvenc levesem, illetve mártásnak is főzzük, pirított grízzel, főtt- vagy sült csirkecombbal. Anno rengeteg szörpöt is készítettünk belőle, azt (én) annyira nem szerettem. Évtizedek óta termesztjük.
2021. febr. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!