Finom az egres?
Figyelt kérdés
Még sosem ettem, enni sincs lehetőségem mert senkit sem ismerek aki termeszt, boltban meg nem kapni. Gondoltam ültetek pár bokrot, ha megéri.2021. febr. 2. 17:14
1/14 anonim válasza:
A többi nevét ismered? (Hátha mégis ettél, csak nem igy nevezték?)
2/14 anonim válasza:
Én szeretem, de hogy te fogod-e? :)
3/14 anonim válasza:
Nekünk van egres (felénk köszméte néven van), míg értetlen addig szeretjük is a savanykás íze miatt. Éretten annyira én nem szeretem, míg a családban van olyan aki csak éretten eszi, meg van aki mindenhogy. Sőt, van aki befőttnek is elrakja.
Sokan szeretik és sokan nem. Ha gondolod ültess 1 bokrot aztán meglátod. Nekünk is csak 1 boror volt elsőnek, utána lett még egy, majd még egy.
4/14 anonim válasza:
Nálunk volt egresbokor (pöszméte, köszméte), de annyira nem rajongtunk érte. Viszont lekvárnak, szörpnek kitűnő (át kell szűrni az apró magvak miatt).
5/14 anonim válasza:
3: mifelénk meg piszke. :)
Mi is szeretjük, szósznak is, meg csak úgy magában is eszegetni.
6/14 anonim válasza:
Tönkretették a kistermelőket. Mint ahogy már jóformán mindent. Érdemes lehet ültetni 1-2 bokrot. Van már töviske nélküli betegségnek jobban ellenálló fajták is.
7/14 anonim válasza:
Finom, egyszerre édes és savanyú. Szerintem akkor a legjobb amikor már kezd érni de még ropogós.
10/14 anonim válasza:
Nagyon jó sült húshoz az egresmártás krumplival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!