Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen állat ehette ki ennek...

Milyen állat ehette ki ennek a fehérrépának a föld alatti részét (csak az maradt meg, ami a föld felett volt)?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 9. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen bogár.
2020. dec. 9. 01:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Lótetű talán.
2020. dec. 9. 03:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Pocok is csinál ilyet. Egyszer egy karvastagságú gyümölcsfánk győkerét rágták el úgy, hogy kézzel húztam ki a földből.
2020. dec. 9. 03:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Mostani kép? Akkor pocok, esetleg más rágcsáló. Nyáron lótetű is lehetne, de annak ilyenkorra már lejárt a műszakja, nem dolgozik. Kisebb rovar meg nem tud ilyet, láthatóan nem hosszú idő alatt készült a mélyedés.
2020. dec. 9. 05:07
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
B*ál ki vele! A többit húzgáld ki és dugd vissza fejjel lefele! Fene a pofádat, most már rágjad a zöldjét is!
2020. dec. 9. 05:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Pocok szerintem. Nekem a burgonyát,és a káposztát károsította. Van vakondtúrásszerű kupac a kertben?
2020. dec. 9. 16:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!! - Mostani fotó. Vakondtúrás eszméletlen sok van - de inkább az udvarban...persze a kertben is akad.
2020. dec. 9. 22:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Persze, van 1-2 olyan lyuk is, ami a pocoké lehet.....most néztem utána, hogy azoknak milyen van.
2020. dec. 11. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!