Van egy Vitorlás virágom, ha átültetném nagyobb cserépbe akkor virágozna?
Figyelt kérdés
Állítólag nem kell sokat locsolni és a forróságot se szereti,de napfényt igen!2010. aug. 8. 14:52
1/4 A kérdező kommentje:
ja és van egy ilyen nevezetű virágom is Schefflera!őt se kell sokat locsolni és nem szereti a hideget!Ugye ?ha nem jól tudom jelezzétek!és ha a levele hullik megfázott,nekem ezt mondját!Mit kezdjek vele ha hullik!nem locsoltam eléggé,vagy nem az ablak elött legyen vagy mitévő legyek!,mostanában nagyon megszerettem a növényeket csak szinte kezdő vok!
2010. aug. 8. 15:02
2/4 anonim válasza:
Remélem tudtam segíteni:)
Én is mostanság szeretetem meg annyira a növényeket és minden féle fát virágot elkeztem szaporítani. Nagyon élvezem:)
De ha valamiben elakadtál akk csak írd be a goggle-be a virág nevét és egy csomó mindent kiad róla gondozása, szaporítása stb.É n is onnan tanulok egy csomót állandóan a neten lógok e miatt:)
De ha valami szeretnél kérdezni csak írj ide minden nap nézem a kérdéseket és ha tudok segítek:)
Meg szerintem még sokan mások rajtam kívül:)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked!Hálás vok,természetesen írni fogok!Hát aki a virágot szereti rossz ember nem lehet!szokták mondani:-)sztem nagyon jó időtöltés és nyugtató,mégegyszer köciii
2010. aug. 10. 18:29
4/4 A kérdező kommentje:
Hár ez tök jó sokminent megtudtam mostmár odafigyelek,és bizony átkell ültetni és lesz több virágom de klassz!Ja és egyben szereztél nekem egy tök jó nőcis oldalt is,ezer cupp,ha van vmi én is segítek neked,ha tudok
2010. aug. 10. 18:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!