Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kutya mellett normális kert?

Kutya mellett normális kert?

Figyelt kérdés
Kutyám sajnos csatateret csinált a kertből, hiába a napi többórás mozgás a mezőn. Füves nagyrészt a kert, de már nagyon ronda, többször füvesítettem már, de sokat nem ér, eléggé napos is sajnos, így öntözés mellett is kiég. Én valamilyen finomabb murvával, kaviccsal szórnám le, egy újabb tereprendezés után, csak nem tudom ez mennyire lenne etikus, kutyámra nézve, zöldfelület is eltűnne. De így borzalmas ronda a kert, poros, sáros, az autóra is rámegy. Kb 100 négyzetméternyi területet kellene “kövesíteni” maradna fák alatt azért hűvösebb rész. Meg mennyibe kerülne ez?
2020. szept. 11. 23:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk két kutya van az udvaron, gondolhatod. Ami nálunk megoldás volt az az öntözési rendszer kialakítása. Feltúrtuk az egész udvart, és utána füvesítés. Így megmarad a fű, egyébként kevés volt nekünk is a sima locsolás. A kert amúgy ketté van szedve. A hátsó kertbe a kutyák nem léphetnek be, ott van a nyársaló, vetemény, gyümölcsfák, medence nyáron stb. Azt már előtte való években sikerült parkosítani, mert ugye a kutyák onnan ki vannak tiltva. Az első kert mostmár füvesített, de el kellett vennem a kutyáktól a kis golflabdákat mert megőrültek. Most ilyen csomózott játékokkal játszanak, valamivel nyugodtabbak. Van kenel is, de csak akkor zárjuk ha jön vki stb, egyénként kint vannak. Most hiába futkosnak nem lesz minden saras, nekünk is tiszta retek volt minden. Sokat javult a helyzet. Mostani eszemmel már kutyát nem tartanék, de mostmár ez van. Az első kertben a kutyák részén is van virágoskert, ott a villanypásztor volt a megoldás.
2020. okt. 1. 13:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Nálam is ketté van osztva. Igazából csak a kerítés mellett néz ki gusztustalanul. Oda gondoltam murvát, kocsival is oda lehetne állni.
2020. okt. 1. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!