Kutyám sajnos csatateret csinált a kertből, hiába a napi többórás mozgás a mezőn. Füves nagyrészt a kert, de már nagyon ronda, többször füvesítettem már, de sokat nem ér, eléggé napos is sajnos, így öntözés mellett is kiég. Én valamilyen finomabb murvával, kaviccsal szórnám le, egy újabb tereprendezés után, csak nem tudom ez mennyire lenne etikus, kutyámra nézve, zöldfelület is eltűnne. De így borzalmas ronda a kert, poros, sáros, az autóra is rámegy. Kb 100 négyzetméternyi területet kellene “kövesíteni” maradna fák alatt azért hűvösebb rész. Meg mennyibe kerülne ez?
Ha murvásítod az egészet, ezzel legfeljebb nem lesz egy ideig (!) sár, de ha az egész alá nem dolgozol geotextíliát, ugyanúgy felveri a gaz, mintha ott sem lenne és azt aztán nem lehet fűnyírózni.
Tavasztól őszig permetezheted a 100 m2-t gyomirtóval, ami nem kis pénz és tényleg nem tesz jót a kutyának sem, nektek sem ilyen mérvű vegyszerezés.
Nálunk is volt ilyen gond, mi sem tudtunk térköveztetni, viszont vettünk ilyet és 20-30 m2-ként önerőből leraktuk és teljesen jó. Nem kell egyszerre megvenni és nekiesni a 100 m2-nek.
Bocsi az offert, de ez nem forrosodik nagyon fel? Csak mert a kutya labanak nem tesz jot a forro beton, es a kerdezo mintha emlitette volna, hogy nem sok az arnyek.
2020. szept. 12. 13:33
8/12 anonim válasza:
Nem forrósodik fel. Nem egybefüggő terület, alulról és körben a földben van, lyukacsos.
A murva, a lépcső vagy az egybefüggő betonjárda jobban forrósodik.
2020. szept. 12. 13:39
9/12 anonim válasza:
Nekünk is van kutyánk meg kb. mindenkinek errefelé, ráadásul szabadon a kertben, nem kennelben, mégsem csatatér az udvar. Lehet nevelni kéne
2020. szept. 12. 14:06
10/12 nemaRendőrség válasza:
Murvánál nem nagyon van ocsmányabb megoldás, talán ha kiöntenéd betonból.
Térkő legalább jól néz ki, benne kis zöld szigetekkel. Akár magaságyásban is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!