A kertészkedésből meglehet élni?
Jött egy lehetőség, a szüleim tanyához jutottak, így lehetőségem lenne kiköltözni. Nagyon szeretem a természetet, éltem is egy ideig tanyán (kiskoromban), a kérdés csak az, hogy miből élnék meg. Szerintetek kertészkedésből meglehetne élni? Mit lenne érdemes termeszteni? Virágokat, zöldségeket, gyümölcsöket? Tudom ,hogy ez a talaj minőségétől is függ, de mit érdemes manapság termeszteni? Ezenkívül még a méhészkedésre gondoltam, mint megélhetési forrásra.
A tanácsokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Létezik, hogy ennyire naív vagy és azt gondolod,
hogy itt a gyíkon 1-2 válasz után már fogsz tudni méhészkedni vagy kertészkedni???
Érteni meg nem is kell hozzá?!
A szükséges tőkéről már nem is beszélve.....
Megélhess a mezőgazdálkodásból, gépek és nagy föld kell. Egyedül pedig nem fog menni. Egy időjárás pedig azonnal tönkretehet mindent. Méhészkedés így kevés, azokat hurcolni kell virágzáskor a megfelelő helyre, de ezek javában foglaltak. Sok-sok család kell hozzá.
Az állattartás úgyszintén.
Minimum családi vállalkozás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!