Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ház tetőmön van egy parlagfű...

Ház tetőmön van egy parlagfű szerű gyom, hogyan szedjem le ?

Figyelt kérdés
Kémény mellett nőtt, van glialkám, de a tetőre nem merek felmenni mert 130 kg vagyok létra is alig bírt el mert felmentem mondom szórófejes cuccal lespriccelem, de nem jött össze még mindig zöld 3 nap után. Ezért nem kérek meg senkit helyettem mert kiröhög.. valami ötlet ?

2020. júl. 28. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Kerd meg

Vagy lodd le

Vagy dobj fel lufibombat, csak az veszelyes, ha megis legurul

2020. júl. 28. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaja, lufi lett a vége, nem pukkant ki.

Lőnék én, csak társasház a szomszéd ház és ha kilövök egy gyereket akkor valahogy nem barátkoznék meg utána magammal.

Veszek vizi bombát az kilyukad.

2020. júl. 28. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy egy erős, nagy vízipisztoly. Puska. De siman megkerhetsz valakit tériszony miatt.
2020. júl. 28. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne a parlagfűirtásra kérj meg valakit, hanem a tetőjavításra. Ha megél ott egy parlagfű, az nem jelent jót.
2020. júl. 29. 07:34
 5/5 A kérdező kommentje:

700 ezer lenne, most vágtak ki a munkahelyemről, egy darabig nem költök semmire csak ami nagyon- nagyon fontos pl. kaja,víz.. rezsi. Ha elfújja a szél akkor meg ott a biztosító, asszem fizet természeti kárra.

Jah, így állok.. ez van.

2020. júl. 29. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!