Büntethető vagyok-e parlagfű levágásának elmulasztása miatt, ha az ingatlanban az öcsém lakik, ő is van oda bejelentve, de nekem is van benne tulajdonrészem?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 19:57
1/10 anonim válasza:
Sajnos igen .Aztán majd osztozhattok a költségen .
2/10 anonim válasza:
Te vagy az akit nem enged be a testvére?
3/10 A kérdező kommentje:
Én. Azóta is idegesít a dolog.A tehetetlenség érzése.
2018. júl. 4. 22:38
4/10 anonim válasza:
Ne parázz. Tedd azt amit ott javasoltunk. Jóhiszeműen jársz el, nem lesz gond, plusz lesz papírod róla.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Minden bátorító szó jól esik.
2018. júl. 4. 22:59
8/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csakis a föld használóját lehet büntetni.
Ha valami módon tudod bizonyítani, hogy nem te használod a területet, akkor nem büntethetnek, a használóé a felelősség.
9/10 anonim válasza:
Ebben a PPT-ben ki van emelve az összes jogszabályi részlet, ami a parlagfűvel kapcsolatban áll.
Mindegyikben a föld használójának felelőssége és kötelessége van említve, a tulajdonosé nincs. (A tulajdonost csak akkor büntetik, ha ő a föld használója. Ami logikus is, mert ha én bérbe adok egy földet, akkor nem nekem kell művelni.)
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2018. júl. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!