Miért van Magyarországon mindenki úgy besz*rva a parlagfűtől?
Most néztem a Híradóban, hogy helikopterekkel ellenőrzik... Omg... Azt a pénzt igazán fordíthatnák másra is..
Hisz az is csak egy gyomnövény, mint a többi, és rengeteg más allergén is van azon kívül.
Azért mert ebből nagy összeget kaszál be az állam .
Régen is volt,és nem haltak bele.Jó ürügy a nagy összegek beszedésére.Persze csak a magán személyektől .Meg kell nézni mi van az állami,és az önkormányzati területeken .
Jahh,ott nehéz lenne a bírságot behajtani.Különben is a jobb zsebből a balba menne .
" Hát, tudok ajánlani egy kis kölcsön-parlagfűallergiát, aztán majd ha napi 150-et tüsszentesz, fáj a torkod, viszket a szájpadlásod egész nap és gyulladt a szemed, mindezt 1,5 hónapig, utána te is irtani fogod, ahol látod."
Vagy csak beveszed az allergiatablettáidat és próbálod nem beletolni az arcodat.
A férjem a gyümölcsöktől a zöldségeken át az összes fa-és virágfajta pollenjére és virágára allergiás, és képzeld, van rá gyógyszer, szedni kell, és máris nem olyan vészes a dolog.
A macskaszőrallergiások ennyi erővel meg követeljék, hogy géppuskával lőjünk az összes kóborcicára, mert tüsszögnek tőle? Álljon már meg a menet.
re6. Képzeld, macskaszőrre is allergiás vagyok, de nem bántom a szomszéd macskákat. Az utóbbi 4 évben úgy hozta az élet, hogy kétféle okból nem ajánlotta az orvosom a gyógyszer szedését. Szakorvostól hangzott el, hogy lehetne, de inkább a régi, álmosító fajtákat (azt lehet hogy ismered), vagy még jobb, ha azt se. Maradt a tüsszögés meg a homeopátia.
Szerintem nem arcoskodtam, de aki nincs ebben benne, annak fogalma sincs, hogy mit jelent. Hiába a férjed allergiás.
Hát kedves kérdező, senki nincs bebiztosítva a parlagfű-allergia ellen, minden évben több ezer új megbetegedés van. Nem kívánom neked, de ha téged is elérne, ész nélkül rendbe teszed a kertedet és egyből le fog esni, miért is büntetnek érte.
Én 4 éve már nem látogatom az allergológiát, mert előtte 11 évig hiába szedtem a gyógyszereket, sza*rt se értek, nem is tudom hány fajtát próbáltam már ki.
Most gyógygombát szedek és ez már használ valamennyire, nem vagyok annyira rosszul. De ez se olcsóbb, mint a gyógyszer, sőt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!