Akik piacoznak azokra nincs negatív hatással a 9-12ora kozotti korlatozas? Mert gondolom így a fiatalok mar nemigen mennek piacra, legalabbis nem annyian
Nem "kis piacok" ezek, hanem TERMELŐI piacok. Hetente 1x, max 2x vannak.
Ez a vidék!
Nem egy hektár a piac, de a piacteret kitölti és minőségi a portéka.
Az igaz, hogy ami jó, azt hamar megveszik.
Sajnos ritka már az állatos piac, de ott hajnalban, kora reggel érdemes vásárolni.
Volt, hogy 3:45-kor már megvettük a malacokat, 0:30-kor indultunk.
Nem értem a kérdést, a piacokra nem feltétlenül vonatkozik a fent említett idősáv.
Ha a többségnek nem megfelelő a kijelölt idősáv, biztos hogy lehet jelezni és változtatnak.
Nálunk 9-12-ig van piac a fiataloknak, teljesen jó és kényelmes.
"Mert gondolom így a fiatalok mar nemigen mennek piacra"
Minek is mennének?
A mai fiatal csajok egyáltalán nem tudnak főzni.
Pizzát rendelni meg bármikor tudnak.
Nem tudom hogy fiatalnak számítok-e a te fogalmaid szerint a magam 25 évével.... :) De nagyon nem értek egyet veled, mi is sütünk-főzünk magunkra a párommal, és az ismerősi körünk legnagyobb része is így tesz. Ja, és piacra is szoktunk járni. :)
Kedves 15-ös, akkor ti és a társaságotok az üdítő kivétel, ami a szabályt erősíti! Azt talán te is elismered, hogy a korosztályod nagyobbik részére nem jellemző a sütés-főzés, de főleg nem a piacra járkálás.
(Nem én vagyok a 14-es válaszoló)
Nem hinném, hogy a korosztályom nagyobbik része állandóan, napi 2 étkezést rendelne.
Bocsánat, ha te a 20-as korosztály étkezésének csak ezt a két végletét ismered, hogy vagy naponta 2x rendel, vagy piacra jár, akkor nem szóltam egy szót sem!
Akiket én ismerek:
Otthon élnek és az anyjuk főz, multikba járnak, vagy Aldi, Lidl, Spar stb, kész-félkész-konzerv kajákat vesznek, munkahelyen befizetnek és otthon már csak hideget esznek, gyorskajáldák, stb.
Ahogy írtam is, természetesen vannak köztük - ahogy te is - akik járják a piacokat és naponta sütnek-főznek, de nem ez a jellemző!
Ha tévedek, én kérek elnézést!
Gondoltam, hogy ha "egyáltalán nem főz" valaki, akkor is szeretne enni valamit. Mondjuk a reggelit, uzsonnát nem kell főzni, így napi 2 étkezéssel számoltam, ennyit kellene rendelnie/vásárolnia annak, aki "egyáltalán nem főz". Szerintem nem sok ilyen ember van.
Hogy jön ez ide a PIACOS kérdések alá?
Én nem tudom, hogy te mit gondoltál, de azt meg főleg nem, hogy mi a fenét tudsz vitatkozni- de leginkább offolni - egy PIACOS kérdés kapcsán ezekkel a gondolataiddal?
De már nem is érdekel, kiszálltam, mert láthatóan az a típusú válaszoló vagy, akinek mindegy, hogy mi a kérdés, nem is arra válaszol, csak vitatkozhasson valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!