Elektromagnetikus (nem ultrahangos) kártevő riasztó nincs negatív hatással az ember egészségére?
Ezt nem tudom, de én vettem egy két darabos napelemes vakondriasztót a garaázsba, és azóta nincsenek egerek.
Addig úgy ették a mérget mint a ropit
Úgyhogy nem mondanám hogy nem ér semmit...
Mint tudjuk, elektroszmog vesz minket körül ami nem igazán egészséges. (Pl. wifi, mobiltelefonok, nagyfeszültségű kábelek, trafóállomások stb...
Ez a kütyü is hozzáad még egy picikét a nálatok már meglévőkhöz.
Ez az elektromagnetikus rezonancia mivel az egerek idegeire hat riasztólag, az -logikusan- azt jelenti, hogy más élőlénynek sem válik a javára.
Főleg hosszabb távon.
(Amúgy a gyógyszereket is először az egereken kísérletezik ki a hatást.)
Hivatalosan természetesen mindenki tagadja és elbagatelizálja, miközben igen sokan halnak meg tőle pl. rákban.
Természetesen nem kell velem egyetérteni.
Kis olvasnivaló:
Amúgy ezek sem bánatukban haltak meg!!
NINCS káros hatása a mágneseknek, elektromágneseknek.
Nem ismerem ennek a kütyünek a pontos működését, de egyedül pacemaker-rel élőknek kell komolyabban odafigyelniük a mágnesekkel.
Egyébiránt egy bolygó méretű mágnesen csücsülünk, nem az ilyen ketyerék miatt aggódnék. :)
"napelemes vakondriasztót a garaázsba"
És a tető meg a déli fal a napsütéskor félrehúzódik, hogy a napelem működhessen bent a garázsban is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!