Lassan leszáradnak a Császárkorona szárai. Szeretném új helyre, megfelelően elültetni. Ha felszedem, miután teljesen leszáradtak a levelei, akkor a hagymákat száraz, hűvös helyen tartsam októberig?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a 20 cm átmérőjű hagyma hoz virágot? Tényleg akkora a hagymája? Csak azért kérdezem, hogy nehogy belevágjak véletlen felszedéskor.2020. máj. 11. 15:04
1/2 anonim válasza:
Ha olvastad, akkor vagy rosszul olvastad, vagy rosszul írták. :)
A hagymásoknál nem az átmérőt szokták megadni, hanem a körméretet. Ne kérdezd, miért...
Itt a 20 cm-es császárkorona:
Itt meg a 11-12 cm-es tulipán:
Igen, az úgy jó, ha elszáradás után hűvös helyen tartod októberig. Én ugyan szeptembert mondtam volna, de valószínűleg jó az október is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. máj. 12. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!