Melyiket könnyebb felásni, a száraz homokot, vagy a nedveset? Tele van tarackkal, ásás után kézzel szedném ki.
Homokot ásni mindig könnyű.
Viszont ha ásod, akkor azzal a tarackot is vagdalod és ami benne marad, akár 1 cm-es, ki fog hajtani.
Na akkor te se ástál még életedben...
Nehéz. Nagyon.
Amit tudok, kiszedek, totálisan max vegyszerrel tudnám kiirtani, de nem ez a cél. Meg a kérdés sem.
Ha leások 20 cm mélyre, akkor nagy részét kiszedem. Idővel nyilván kihajt, de ha már gondozott az a rész, akkor könnyebb azokat újra kitépni és kordában tartani. Meg ugye ültetni is lehet bele, és a rengeteg tarack nem szívja el a vizet és a tápanyagot.
2-es vagyok
Totál homokos a településünk, így a kertem is és minden tavasszal ások. Csak mondom.
Ha neked nehéz homokot ásni, akkor az nem homokos, hanem agyagos, vagy kevert, de ezen most ne vitázzunk!
Én a tarackot esőzés után a vizes földből (homokból) szoktam kihúzogatni és mivel tényleg homokos, van amikor 1,5 m-es darab egyben kijön, elég könnyen.
En is igy tervezem.
Holnap-holnaputan eso.
Sima homok, semmi tapanyag.
Nyilvan nem a homok miatt nehez, hanem a tarack miatt. Ha erne valamit, nagyon gazdag ember lennek.
A tobbire is ramenne, es annyi lenne nekik.
De mint mondtam, be sem tudom szerezni.
Meg az asas ingyen van.
Meg a kerdes sem a gyomirtorol szolt.
Az utolsó hozzászólásomban nem a gyonirtóra gondoltam, hanem például gombaölőre.
Amúgy sok sikert, kitartást az ásáshoz! Szerintem nem sok értelme lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!