Kezdőoldal » Otthon » Kert » Az embereket miért zavarja a...

Az embereket miért zavarja a nagy fű?

Figyelt kérdés
Nem árt senkinek, az hogy csúnya az pedig szubjektív dolog, engem nem zavar. Panelban lakom, de itt már megy a fröcsögés az itt lakóknál hogyha április elején nincs lenyírva a 3 centis fű a köztereken. A kollégámat is havonta feljelenti a telekszomszédja, mert van egy nyaralója 250 km-re és nem tudja nyírni a füvet.
2020. máj. 4. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"egész nap egy motoros kaszával a válladon"

Mondjuk egy napnyi az eléggé marhanagy terület, még kényelmes meg-megpihenésekkel, fokozódó sörfogyasztással együtt is!

2020. máj. 5. 05:37
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

"hogyha április elején nincs lenyírva a 3 centis fű a köztereken"

Bébi, el vagy tévedve. Az én fűnyíróm 6 centisre vágja. Tehát lenyírva 6 centi. Amiről te beszélsz az nem 3 centi hanem 30 centi :-)

2020. máj. 6. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a fű maga még fél méteresen is jópofa, de általában ahol nincs nyírva, ott gazzal is tele van, vagyis kb. fulladást okoz. Ezt nem annyira szeretem.
2020. máj. 7. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:

"réten soha nem látod"

????

Ugyanarról a parlagfűről beszélsz, mint mások? :DD

2020. máj. 7. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja, és nem fognak kórházba került időseket megbüntetni szerintem. :D

Nálunk a szomszéd telek évekig tökig érő gazzal volt tele, a parlagfű miatt sokszor szóltunk nekik, végül többször bejelentettük, soha nem történt semmi. Még bejelentésre se. R0hadt kellemes volt évekig allergiásként egy parlagfűmező mellett élni.

Nem hiszem ezek után, hogy ha Jóska bácsi mintakertjében megjelenne véletlenül egy szál parlagfű akkor bilincsre verve vinnék el, még bejelentés nélkül is.... :D

2020. máj. 7. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!