Szeretném levágatni a kertemben a füvet fűkaszával,2.500Ft/tan szerintetek jó áron van, helyileg Csongrád megye, ha ez számít?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 09:49
11/11 anonim válasza:
Láncfűrészes munkáknál megszokott mértékegység a tank, de fűkaszánál még én se hallottam. Mint a fűrésznél, itt se mindegy, hogy milyen gép, mekkora tankkal, mert ettől függ, hogy mennyit tud dolgozni egy tank benzinnel.
De szerintem 2500 egy rendes gép esetén nagyon baráti ár, felénk már jó, ha 25 Ft-ért levágnak egy m2-t. Olyan vadállat meg nem létezik, aki 100 m2-en elhasznál egy tank benzint. Hacsak nem valami 1 LE-s gép, amivel szálanként kell levágni a füvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!