Hullámpala mennyire számít veszélyesnek az egészség szempontjából?
Figyelt kérdés
Van a melléképületen egy régi hullámpala,vannak rajta kisebb kopások,kisebb törések a szélén,ez veszélyezteti az egészséget?2020. ápr. 11. 17:27
1/5 anonim válasza:
Semennyire. Sőt a földben is el lehet ásni. Egyedül akkor veszélyes hogyha ledarálod és a port beszívod, mivel az azbeszt mikroszálkái nem tud lebomlani a tüdőben, betokodózik és hosszú expozíció alatt tüdőrákot okozhat.
2/5 mindentudó99 válasza:
Esélyesebb belehalni abba hogy rádesik egy űrállomás.
3/5 anonim válasza:
Arra veszélyes,aki 30 évig szívja a porát.
4/5 anonim válasza:
Ahogy fentebb többen írták: a pora a veszélyes, nem maga a lap, melléképületen, ahol egyébként is keveset tartózkodsz.
5/5 anonim válasza:
22 éve van hullámpala a fejem fölött, még egészséges vagyok. Írok ha rákos lettem. (El is mentettem a kérdést)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!