Ki miből épített kerítést?
Az a 80 m az jó drága lezs bármiből csinálod.
Én is sokat gondolkoztam hogy mi legyen.
Így lett parapet lábazat oszlopok közt, le alapozva és kovácsolt van kerités, horganyozva , szinterezve.
Az biztos hogy nem olcsó , de legalább vagy 100 évig nem kell hozzá nyúlni. Nme kell vakargatni, festegetni minden 2-3 évente.
Úgy hogy egyszer kiadtam a pénzt és többé egy fillért nem kell ráforditani. És lehet hogy hosszú távon már nem is olyan drága ez.
"A szimpla sövénykerítést azért nem ajánlom mert egy metszőollóval vagy teleszkópos nyelű metszőollóval kb 3 perc átmenni rajta."
Ugye ez csak vicc volt?
Aki be akar menni, az pont ugyanez alatt a 3 perc alatt át fog mászni a téglakerítésen is, meg a kovácsoltvason is, de egy sima léckerítésen is.
Ezek a kerti kerítések nem arról szólnak, hogy nemzetbiztonsági típusú védelmet nyújtsanak. Ezek csak jelölik a telekhatást, illetve persze illetéktelenek elöl elzárják a területet, de ezt nem úgy kell érteni, hogy aki akar, az ne tudna bemenni.
Másik: azbesztes kommentelő. Szerencsére többen jelezték, hogy mekkora ostobaságot írt. Utána kéne nézni ennek az aszbeszt-témának. Az országban van egy terület, ahol a gyár volt, és a szél fújta a port. Na ott voltak rákos megbetegedések. Egyébként pedig emberek tízezrei, százezrei öregedtek meg palatetős házakban, nem mellesleg az én házamon is ez van évtizedek óta. Az öregek 80-90-100 éevt lazán megélnek ilyenekben, mivel az azbesztet nem oldja pl. az esővíz vagy a napsütés.
Ne írjunk már baromságokat, könyörgöm!
Köszi a tippeket.
Igazából minden rohadt drága így adunk az érzésben és kisméretű tégla lesz a kiszemelt áldozta 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!