Kőművesek, vagy hozzáértők! Bontott nagyméretű téglából épített kerítést mennyiért szokás csinálni?
Szerintem a kőműves pont olyan árat kér érte,mintha ebből falazna .Hisz a munka ugyan az . Embere válogatja az árat .
meg kell keresni a legolcsóbbat,legjobbat .
A munkadíja 3500Ft/m2
De az árak igen eltérők. Láttam már olyat, hogy új kisméretű sima falazásért 3600Ft/m2-es árat számoltak fel.
A 4000Ft/m2 ár az még elfogadható, de kérjetek több árajánlatot különböző helyekről, mert lehet, hogy találtok olcsóbban.
2-es.
Többe kerül mint a sima falazás, mivel a telt fugázásnál szépen ki kell fenyegetni a fugákat és az egészet vizes szivaccsal egybemosni ami elég macerás meló.
Sok mindentől függ! 12-es vagy 25-ös fal? A pillérek telibe lesznek falazva, vagy betonbélést kap? A bontott tégla macerásabb főleg a nagyméretű, ha meló közben osztályozni is kell. És egy szép fugázás sem egyszerű munka. Az sem mindegy mennyi ideig okoz "felfordulást" az udvarodban, mivel és milyen messziről megy oda, a szerszám is kopik és szállítani kell(pl.: keverő), stb....
Vas megyében nem drága ilyenért a 4000ft/nm! Azért ha sokallod próbálj meg alkudni, bár Én kőművesként azt mondom a szép, nehéz munkát meg kell fizetni, fizetni meg utána fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!