Mit lehet tennis virágföldben lévő kártevő ellen?
Figyelt kérdés
van egy virágom, ami 10 éve tökéletesen gyönyörű. Tavaly ősszel elköltöztem és utána nem sokkal egyre kezdte hullajtani a leveleit, mostanában, pedig naponta rengeteg lehulló vagy elsárgult levele van. Tettem már több helyre a lakásban, de sehol se jó. Egy ideje fura hangok jönnek a növény felől. Lehet valami a virágföldben? Átültetve nem lett, úgy nem kerülhetett bele. Viszont amikor költöztem, akkor fél napot az udvaron volt. De ennek már több hónapja, és a hangokat csak pár napja lehet hallani. Mit lehet tenni, ha valami van a földben? Van olyan szer ami a növényre ártalmatlan? Átültetni most nem lesz lehetőségem.2020. jan. 23. 15:06
1/1 anonim válasza:
Rovar kártevők ellen: Force 1,5G.
Rászórod a földre, és belekapargatod.
Vagy Mospilannal beöntözöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!