Mitől fakult ki a házilag termelt és őrölt fűszer paprika? 50C-fokon száritottam, és fém dobozban tároltam. Két hónap múlva teljesen kifakult.
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 16:54
1/2 anonim válasza:
Levegő hatására is oxidálódhat ami fakulást okozhat.
A lehető legjobban össze kell tömöríteni, hogy minden levegő kiszoruljon az őrlemény közül, és úgy tárolni.
Egyébként még jó pár oka lehet, függ a fajtától, a tartástól, hogy tárolás után hogyan fog viselkedni az őrlemény.
2/2 anonim válasza:
Mi mindig a fagyasztóban tároljuk .Nem fog meg molyosodni sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!