Szerintetek ez jó minőségű megvegyem vagy ne?
Minél többen irjatok hogy tudjam mi tévő legyek.De kérlek rossz vagy érthetetlen válaszokat mellőzétek.
Link: [link]
Hát ennyiért ne vedd meg. Ugyanezt árulják a piacon 26-ért. Ha valami elromlik, 1-2 E-ért adnak hozzá alkatrészt. Ha nem értesz a javításhoz, és postán visszaküldöd garanciában, az esetleg többe kerül, mint amennyiért helyben megcsinálná valaki.
Nem lengyel, hanem kínai, csak lengyel cég gyártatja Kínában. Nem olyan minőség, hogy hektárokat lehetne vele vágni, de ház előtti árokparthoz, pár száz m2-hez sokkal jobb, mint bármilyen profi gyártó 1 LE-s gépe. Próbáltam, tudom.
Amúgy ilyen kérdést azzal kell kezdeni, hogy mekkora terület akarsz nyírni, milyen sűrűn, milyen növényzet van ott. Mert ezt 2 hektárhoz megvenni ugyanakkora baromság, mint 250 E-s Stihlt megvenni 200 m2-hez.
1 nem jó minőségű.
2 Ne vedd meg!
Azért ne vedd meg, mert drága. 24 ezerért vettem meg ugyanezt a gépet jófogáson, szintén cégtől... Azon is van haszon bőven, ez egyenesen rablás!
Az 5.6 lovat nyilván nem kell komolyan venni, de egy 1-1.5LE gépnél azért valóban több (azaz tényleg fűkasza, nem szegélynyíró!). Kicsit bosszantó, hogy úgy kell összeszerelni, el is tart egy darabig. Első tapasztalat az, hogy a hevedert ki kell dobni a kukába és venni helyette egy párnázott profi hevedert, mert széjjel gyötör a hozzáadott. A damilfejből nem véletlen van kettő, a kettő sem ér 1-et, hiába koppintod, nagyon nehezen tolja ki a damilt, egy rakat sz-r, kell helyette venni egy normálisat. Arra jó így a gép, hogy 100-200m2-t levágsz vele. Sűrűn kell pihentetni, de ezeket a kínai gépeket sűrűn kell, azt el kell felejteni, hogy tankolások között pihen csak, min. fél tankonként pihentetni és full szintetikus olajat használni. További tapasztalat, hogy ráz, de ez mindegyik kínai gépre igaz, kivéve, a drágább Fuxtecre, attól tényleg nem zsibbadsz el akkor sem, ha fél napig gyötröd. Pár 100m2-re vettem, 2. gép ráadásul, szóval arra teljesen jó. A kés, amit adnak hozzá az szintén vicc kategória, egy bicskának is hosszabb éle van. Szóval a hozzáadott dolgok, nem sokat érnek. Fuxtec valóban használható dolgokat ad a gépeihez, de az olcsóbbhoz sem árt venni egy olyan damilfejet, ami a drágábbhoz jár, mivel az szétszedést nem igényel, így nem hagyod el az alkotórészeket. Átfűzöd a damilt rajta és tekeréssel feltekered rá, nem kell szétszedni.
40 körül ezt vedd inkább (de ehhez is kell egy jobb heveder): [link]
Ha van rá 60 ezer, akkor pedig inkább ezt: [link]
Mindenképpen nézz róla videókat YT-on, ott részletesen elmagyaráznak mindent, hogy kell karbantartani, helyesen használni, indítani és bejáratni. A többi kínai géphez is használható jó tanácsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!