Hol jönnek be a poloskák, amikor soha nem nyitom ki az ablakot? Talán a redőny résén vagy a légkondin át?
Simán bepréseli magát a műanyag nyílászárón is. Én nem tudom hogy csinálja. Igaz a redőny tokba simán bejut, onnan meg már mindegy szúnyogháló ide vagy oda.
Egyébként ajánlom a biokill nevezetű szert mindenkinek. 2-3 hetente körbe szoktam vele fújni az ablakokat kívülről és a redőnytokot is külső-belső oldalról.
Az erkélyen a földet 30-40 cm-es sávban, az erkély ajtót és azon falszakaszokat is, amiket jobban szeretnek. A redőnytokot szintén minden irányból.
Az ablakoknál nem veszek észre semmit, csak hogy heti 1-2-nél több már nem téved be.
Az erkélyen viszont volt hogy egyik napról a másikra össze söprögettem vagy 80 tetemet.
Így is gusztustalanok, de határozottan barátságosabb döglötten összetakarítani őket, mint sikítva rohanni a röptük elől. :D
Igen. Gazdaboltokban, Praktikerben. 1600-2000 ft között mozog a fél literes kiszerelés. Hatásos, de sajnos elég drága (szerintem).
Fújós (nem hajtógázas), késleltett hatású, tehát nem azonnal döglenek meg, viszont cserébe 2-3 hétig műxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!