Mit tehetnék ilyen helyzetben?
A házunk mennyezetében vagy a padláson megfészkeltek a darazsak.Ezt onnan vettem észre,hogy folyton bejön nappal félóránként egy darázs.Már szóltam a szüleimnek emiatt,hogy a szobámban valahol bejönnek,de őket nem nagyon érdekli.Azt mondják,biztos az ajtón át jönnek be,pedig nem. Nem tesznek semmit.
Attól tartok,hogy éjszaka folyamán fognak a darazsak berepkedni a szobámba, de akkor agyoncsípnek.A múlt éjjel kétszer szúrt meg egy darázs iszonyatosan fájt :-/ Mit tegyek? nagyon félek már..
Szia!
Megvan a fészek? Először azt kéne megkeresni, és utána lehet kitalálni az irtás módját.
Éjszaka nem repülnek a darazsak, alszanak.
Neked is azt kellene.
Tudom,hogy éjszaka alszanak,de nappal eléggé kellemetlen :-/
Holnap már valamit kezdek velük, mert tényleg elegem van az egésznapos darázs lecsapásokból...
A tömör plafonon, falon át nem mennek a szobádba, nem szellemek ezek. Valami lyuknak, nyílásnak kell lenni, ahol be tudnak jutni.
Először is, ezt keresd meg.
Csillár vezetékénél, redőnygurtninál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!