Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Sok állat van nálunk pl...

Sok állat van nálunk pl szarvasmarha disznó kutya macska ló és nagyon sok körülöttők a légy. Hogyan tudjuk kiirtani őket?!

Figyelt kérdés

Ha valakinek esetleg lenne egy jó ötlete vagy akinek van jó tapasztalata ami bevált ez lehet permetszer vagy házilag valami

( bocsi a helyesírási hibákért)

2018. júl. 7. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
verd le a fecskefészket
2018. júl. 8. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Nahát beS2arok az se jó ha meghagyja, az se, ha leveri.
2018. júl. 8. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

"a vegyszereket kerülném"

Miből gondolod, hogy pár fecske megoldja a problémát? Ne tíz légyre gondolj, hanem több ezerre! Képtelenség vegyszerek nélkül kiirtani. Sőt, kiirtani egyáltalán nem lehet, csak jó esetben 90%-át elpusztítani, és a szaporodásukat gátolni.

Nekem a szomszédomnál van sok állat, és kapunk onnan bőven legyet. Sajnos a trágyájából én nem irthatom ki a lárvákat, ő pedig nem teszi, de nekem muszáj védekeznem valahogy, hiába van 5-6 pár fecske.

Hallottál már a szuronyos istállólégyről? Tudom milyen az, amikor 10-15 ilyen légy csíp egyszerre, és a kutyák fülét, orrát véresre marják? Pesten a hetedik emeleten biztos nincs ilyen.

2018. júl. 8. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Dolgoztam már disznótelepen.

És életemben kétszer voltam panelben.

Tudom, mi az hogy sok légy.

Mikor vegyszereztek, akkor fekete volt a föld a sok döglött légytől.

Rossz volt nézni szerencsétlen fecskéket, mert egy darab légy nem maradt.

Szezon elején és végén azért jobban érezhető a fecskék hatása.

És ne csak 5-6 fecskepárra gondolj, amikor azt mondom fecskék.

2018. júl. 8. 17:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Fecskefészek az van bőven 7 ólunk van és abba minimum 2-2 fecskefészek
2018. júl. 8. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha van fecskétek, pláne ne vegyszerezz, mert azok is elpusztulnak.
2018. júl. 8. 23:47
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, nem hatottak a linkelt szerek, még most is sok légy? Síoverálban repkednek, vagy mi? (Bocsi, ha esetleg Afrikából írsz, itt most az egész országban szakad a hó.)
2019. dec. 2. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!