Sok állat van nálunk pl szarvasmarha disznó kutya macska ló és nagyon sok körülöttők a légy. Hogyan tudjuk kiirtani őket?!
Ha valakinek esetleg lenne egy jó ötlete vagy akinek van jó tapasztalata ami bevált ez lehet permetszer vagy házilag valami
( bocsi a helyesírási hibákért)
"a vegyszereket kerülném"
Miből gondolod, hogy pár fecske megoldja a problémát? Ne tíz légyre gondolj, hanem több ezerre! Képtelenség vegyszerek nélkül kiirtani. Sőt, kiirtani egyáltalán nem lehet, csak jó esetben 90%-át elpusztítani, és a szaporodásukat gátolni.
Nekem a szomszédomnál van sok állat, és kapunk onnan bőven legyet. Sajnos a trágyájából én nem irthatom ki a lárvákat, ő pedig nem teszi, de nekem muszáj védekeznem valahogy, hiába van 5-6 pár fecske.
Hallottál már a szuronyos istállólégyről? Tudom milyen az, amikor 10-15 ilyen légy csíp egyszerre, és a kutyák fülét, orrát véresre marják? Pesten a hetedik emeleten biztos nincs ilyen.
Dolgoztam már disznótelepen.
És életemben kétszer voltam panelben.
Tudom, mi az hogy sok légy.
Mikor vegyszereztek, akkor fekete volt a föld a sok döglött légytől.
Rossz volt nézni szerencsétlen fecskéket, mert egy darab légy nem maradt.
Szezon elején és végén azért jobban érezhető a fecskék hatása.
És ne csak 5-6 fecskepárra gondolj, amikor azt mondom fecskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!