Lányok/nők ti foglalkoztok haszonállatokkal? Ha igen akkor milyenekkel és milyen teendőket végeztek velük kapcsolatban?
Kort is írjatok, ha nem gond.
Én 22l
Ha hiszed,ha nem kedves 3-as, elég sok nő foglalkozik állatokkal. És itt nem kutyuskákra,cicuskákra gondolok.
Persze nem is a 17-18-25 éves korosztályra gondolok elsősorban,mert köztük aztán tényleg kevés az olyan lány ,aki megfogná a lapátot.
Rajtam kívül nem sok ilyen lánnyal találkoztam még. Ezért tettem fel a kérdést
Ehh, kisebb korosztály, de ha már "statisztika" jellegű kérdés:
jelenleg tyúkozom, ebbe minden benne van; más haszonállatokhoz képest ezek nem nehezek. (takarítás, etetés, keltetés).
Voltak korábban kacsáim (ott az úsztató kb. 2 napi cseréje volt a megjegyezendő), birkáim (mivel legelőn volt, tavasztól őszig, ezért ott is csak a ganézás...).
Szívesen tartanék más állatokat is, de jelenleg ez nem lehetséges. Egyébként nekem semmi bajom az ilyen, fizikai, "piszkos" munkákkal, sőt... :)
16/L
Nagyüzemi szarvasmarha telepen dolgozom az állategészségügyben. Minden, ami az állatok sérüléseivel, megbetegedésével kapcsolatos, az az én feladatom. Én vizsgálom, kezelem, vakcinázom, ellenőrzöm a jószágokat.
Emellett lovazok is, hivatalosan lovastúra-vezető vagyok.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!