Lányok/nők ti foglalkoztok haszonállatokkal? Ha igen akkor milyenekkel és milyen teendőket végeztek velük kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, ha nem gond.
Én 22l
2017. febr. 18. 08:52
11/15 anonim válasza:
Mi most hozunk kis kecskét jövő héten, már kész az óljuk. Árulni akarjuk a kecsketejet, sajtot és építjük jövő hónapban a füstölőt. Azt arra használjuk majd, hogy felvásároljuk a disznót és leöljük, majd eladjuk. Később kemencét is építünk, a nyár vége felé. Még páromat győzködnöm kell a nyúltartásról és a tyúkokról. Kertünk is van így fogunk kijárni piacolni is. Persze mindezt legálisan, őstermelőit kiváltva. Pálinkafőzéssel is foglalkozunk, az is teljesen legális. Én terhes vagyok, párom dolgozik. Élvezzük, fiatalok vagyunk, csináljuk. Próbálunk mindenből pénzhez jutni és kihasználni, hogy falun lakunk.
12/15 anonim válasza:
Jelenleg nyulak, csirkék, galambok és libák vannak, csak az én kedvemért tartjuk őket így teljes mértékben én gondozom, takarítom, tenyésztem és vágom őket. Voltak még kacsák is ugyanígy. 22 éves csajként városban én is elég csodabogár vagyok ezzel meg a horgászattal és kutyázással :D
13/15 anonim válasza:
Jelenleg csak egy disznónk van, de nemsoká megszületnek a kismalacok. sajnos, mivel a ház még félkész állapotban van, egyenlőre nem lesz más. Tervezünk nyulakat és tyúkokat is tartani. Párommal megosztjuk a teendőket az állatok körül. Ezenkívül van még 12 kutya - 3 hobbiból, 5 tenyésztési célból, a többi eladásra váró kölyök. És 2 macska.
19/l
14/15 anonim válasza:
13. vagyok. Elnézést, konkrétan nem válaszoltam a kérdésre. Tehát takarítást, etetést mindent megcsinálok. Csirkét vágok, felpucolok. Disznóbelet is mosok, ha kell. Valamint kecskét is szeretek fejni és szeretnék tartani is.
15/15 gyvanda2004 válasza:
Foglalkozom állatokkal.Volt mikor 200 birkánk, 50 kecskénk volt és mellette még 20 bika borjú és 4-5 ló. Etetést,itatást, aljazást megcsinálom.Ellésnél leelletem a birkát és kecskét ha kellett megigazítottam a bárány/gidát az anyában és segítettem az ellésben, kivezetem,megkötöm futóra ill szállítóra fel és levezetem.
És 14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!