Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Patkány (gondolom hogy az)...

Patkány (gondolom hogy az) kirágta a tetőt, most van egy lyuk a szoba plafonján, de a padlásra nem lehet sehogy feljutni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eléggé kétségbe vagyok esve.

Régi ház, vidéken.

Hallom már hetek óta, hogy szaladgálnak odafent, de nincs padlásfeljáró, itt még senki nem járt a tetőn.

Gondolom, ha már itt van ez a lyuk, akkor tovább fogja bővíteni, főleg ha érzi a kajaszagot majd innen. Meg a padláson nincs is neki semm, biztos az a célja, hogy élelemhez jusson.

Nagyon félek, fogalmam sincs, mit tehetnék.

Most is főzök, mert muszáj...

Le se merek feküdni aludni, félek, hogy holnapra hatalmas lyuk tátong majd ott.

Nem vagyok gazdag, a tetőt felújítani nem tudom, nincs rá több százezrem vagy 1-2 millióm.

Aért vettünk régi házat, mert erre telt, de egyébként egy átlagos régi ház, sok ilyen van.

A hosszabb távú terv természetesen felújítás volt, de egyedül maradtam, így már nem lesz belőle semmit.

2017. okt. 17. 18:04
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Tegyél egy tálba cukrot és abba mérget.A cukor vonza őket. Az egerekre jó a kóla mert vonza a cukor és a bukorékokra érzékenyek. Nem tudom hogy ez a patkánynál is bevál de nem árt megpróbálni mind a kettőt.
2017. okt. 19. 21:55
 22/23 anonim ***** válasza:

A méreg felhelyezése a padlásra nem túl jó ötlet, mert mi van, ha a padláson hullik el a patkány. Akkor ott rohad?

Azóta mi történt, Kérdező?

2018. jan. 29. 19:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Ezekben a mérgekben már van egy olyan adalék, ami meggátolja azt, hogy a tetem rohadjon. Mumifikálódni fog.
2018. jan. 29. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!