Patkány (gondolom hogy az) kirágta a tetőt, most van egy lyuk a szoba plafonján, de a padlásra nem lehet sehogy feljutni, mit tegyek?
Eléggé kétségbe vagyok esve.
Régi ház, vidéken.
Hallom már hetek óta, hogy szaladgálnak odafent, de nincs padlásfeljáró, itt még senki nem járt a tetőn.
Gondolom, ha már itt van ez a lyuk, akkor tovább fogja bővíteni, főleg ha érzi a kajaszagot majd innen. Meg a padláson nincs is neki semm, biztos az a célja, hogy élelemhez jusson.
Nagyon félek, fogalmam sincs, mit tehetnék.
Most is főzök, mert muszáj...
Le se merek feküdni aludni, félek, hogy holnapra hatalmas lyuk tátong majd ott.
Nem vagyok gazdag, a tetőt felújítani nem tudom, nincs rá több százezrem vagy 1-2 millióm.
Aért vettünk régi házat, mert erre telt, de egyébként egy átlagos régi ház, sok ilyen van.
A hosszabb távú terv természetesen felújítás volt, de egyedül maradtam, így már nem lesz belőle semmit.
A méreg felhelyezése a padlásra nem túl jó ötlet, mert mi van, ha a padláson hullik el a patkány. Akkor ott rohad?
Azóta mi történt, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!