Nagyon párás a szoba, mit lehet tenni ellene?
Az elöző lakó mondta hogy kevesett szelöztetett, igy az egyik amit teszek az egyértelműen a szellőzés, de még mivel biztosithatom be magam a pára ellen? Azért is kérdem, mert volt itt egy ágy aminek kb szétrohadt az alja, bepenészedett és nagyon vizes is volt, én meg nagyon félek a penésztől és hasonló kártevőktöl.
Mondta az előző lakó hogy használt ilyen párátlanitót, amibe tabletta kell, de elég hamar elfogyott a tabletta, igy nagyon drágának vélte.
Köszönöm előre is a segitséget.
Ha valamitől vizesedés van, akkor gond van.
Amúgy ilyenkor jó a szellőztetés, nedves nyáron csak ront.
Ha szükség van rá, akkor valóban egy komoly párátlanítógép kell, a tablettások semmit nem érnek, sajnálom, hogy nem kerülnek börtönbe azok, akik ilyen butaságokkal etetik a népet. Nekem van ilyen gépem, hangos és melegít, plusz költsége szerencsére nincs, mert úgyis villannyal fűtök s nyáron úgysem bírom el a plusz hőt, amit ad.
Egy nagyobb és párásabb szobában azért nem keveset kell mennie, de nem tudom, mennyire termelődik újra a pára... Ami a lélegzéssel jön, az még nem vészes szellőztetés mellett, de ha nedvesedik a fal vagy sok nedves ruha szárad a szobában, az már más.
Nincsennek ruhák amik száradnak a szobába. Most glettelés után a fal egyik részén 3 nap alatt száradt meg egy vékony réteg glett, és az is ugy hogy sokat szellőztettem, majd végül odatoltam ahoz a falrészhez a melegitőt.
Akkor szerintetek csak ez a drágább elektromos párátlanitó jöhet szóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!