Mitől van ilyen büdös a szobámban?
Kiderült már mi okozza/okozta?
Szerintem a köv. lehetnek:
- cserepes virág földje 'bomlik', pang (áll alatta) a víz az alátétben,
- valamilyen táskában, szatyorban, fiókban, stb. felejtett ételmaradék (banán, almacsutka, szendvics),
- főleg régebbi, több éves (padló)szőnyegben levő por(atkák) bomlanak, ill. szekrények tetején (polcain), radiátorcsöveken, csilláron áll a por, ergo állandó, kellemetlen 'porszag' van,
- elpusztult kisállat (berepült lepke (éjjeli pillangó), kismadár, egér, stb.) (Nálunk sajnos volt egy olyan, h. beszorult a szekrénysor mögé egy denevér... - úgy gondoljuk, h. nyaralás alatt történt, azért nem vettük észre, pedig panelban laktunk, de egy nagy park vett körül, teli denevérrel,
- felbontva maradt üdítő (gyümölcslé), joghurt, stb.,
- házi kedvenc alomja (cica, aranyhörcsög, nyúl, tengeri malac, stb.),
- ruhásszekrénybe betett holmik (pl. használt pulcsi, kabát, stb.),
- régebben cserét ágynemű (esetleg beleizzadtál),
- 'elöl' tárolt cipő, táska, bőrönd, amivel bele lett lépve/ ami be lett gurítva egy kis 'szerencsébe',
- aktus utáni dolgok... (nem tudom, ez érinthet-e)
Meg még van pár intimebb ötletem is, de egyelőre ennyi.
Kb. 25 éve takarítok, láttam már pár dolgot.
Mindenki nyugodjon le a picsbe...
Ez a Bűz amit éreznek a lakásban sokan a saját testszaguk + nedves a lakás és előjönnek a szagok.Megfigyeltem mert nálam is ez a helyzet.10 éve otthon vagyok szóval volt időm meg figyelni.Pl télen ha folyamatosan megy a fűtés hamar kiszárad a lakás és el tűnnek a szagok vagy csak minimálisan érezni ha keveset szellőztet az ember közben mert azért levegőt mindenki enged be nem ? Nyáron ugye meleg van és sokat is szellőztet az ember...Amúgy 15 év után letettem a füvet és izzadás kíséri a tisztulást.Nekem a tisztulás végett nagyon kemény lábszagom lett ez miatt kezdtem el figyelni-keresni,hogy mi lehet ez a szag.De Pl amikor a haveromhoz is átmegyek reggel és én ébresztem érzem a saját szagát a lakásban. ennyi szellemek meg mit tudom én miket irkáltok rohadt állatok a lakásban áhhh jót nevettem. BÉKE
Mindenki nyugodjon le a picsbe...
Ez a Bűz amit éreznek a lakásban sokan a saját testszaguk + nedves a lakás és előjönnek a szagok.Megfigyeltem mert nállam is ez a helyzet.10 éve otthon vagyok szóval volt időm meg figyelni.Pl télen ha folyamatosan megy a fűtés erősen hamar kiszárad a lakás és el tűnnek a szagok vagy csak minimálisan érezni ha keveset szellőztet az ember közben mert azért levegőt mindenki enged be nem ? Nyáron ugye meleg van és sokat van nyitva az ablak szellőztet az ember ugyan úgy kevésbé érezni vagy egyáltalán nem...Amúgy 15 év után letettem a füvet és izzadás kíséri a tisztulást.Nekem a tisztulás végett nagyon kemény lábszagom lett ez miatt kezdtem el figyelni-keresni,hogy mi lehet ez a szag.De Pl amikor a haveromhoz is átmegyek reggel és én ébresztem érzem a saját szagát a lakásban. ennyi szellemek meg mit tudom én miket irkáltok rohadt állatok a lakásban áhhh jót nevettem. BÉKE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!