Miért van mindig ilyen büdös a szobámban?
Heti 2 takarítással szerintem elmúlna, porszívózás, portörlés vizes ruhával (én Flóraszeptes vízzel szoktam, persze, ha nem árt a bútorodnak a vizes ruha!) és feltörlés, ha parketta van. Az ágynemű valóban nagy bűnös tud lenni ilyen témában, vagy szennyes ruha.
Nem akarlak megsérteni, nem ismerem a takarítási szokásaid, de a kosznak is van szaga. Én egyszer kiadtam a lakásom, addig én sem tudtam, hogy az a kellemetlen szag, amit bizonyos embereknél, embereken éreztem, hogy mi lehet a forrása. Gyakorlatilag a lakásomat a bérlő hónapokig nem takarította, olyan szinten, hogy porcicák voltak még a padlószőnyegen is. Mikor kiraktam, 2 napig takarítottam, felporszívóztam és mindent, amit csak lehetett, letöröltem Flóraszeptes vízzel, közben folyamatosan szellőztettem (nyár volt) csak így sikerült "kiírtanom" azt a szagot. És többet inkább nem adtam ki a lakást.
Én ha főzök, nem szeretem az ételszagot a lakásban, illatmécsest szoktam gyújtani, vannak kellemes illatú illóolajok is. Még csukott ajtók mellett is van, hogy bemegy a szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!