Miért van ilyen szag a szobámban?
Figyelt kérdés
Mint a büdös zokniszag :D
Hiába szellőztetek szinte egész nap megmarad. Felmostam, felporszívoztam, a szőnyeget is kitisztítottam és mégis érezhető, nagyon idegesítő már.
A szennyes ruha nem lehet, mert azt nem ott tartom.
2014. szept. 15. 11:04
1/4 A kérdező kommentje:
A szomszéd szobában teljesen kellemes a levegő...
2014. szept. 15. 11:05
2/4 anonim válasza:
Nem ázott el valami? Pl a szőnyegnek lehet ilyen szaga, mikor vizes és nem tud kiszáradni.
3/4 anonim válasza:
berohadt a szonyeged, az agyad, vagy valami mas
4/4 anonim válasza:
Fel kellene kutatni a szeg forrását. Szóval szaglászni kellene, hogy hol erősebb. Valami elhajított zokni a szekrény mögött, az ágy alatt, vagy az íróasztal fiókjában, netán a szekrény tetején.
De az is lehet, hogy izzadós lábbal, mezítláb nyáron egy szőnyegen tartod a lábad számítógépezés közben. Ha a szőnyeg szaga, akkor nem elég a porszívózás a szag eltüntetéséhez. Néha a függönyöket, kárpitokat, szőnyegeket, plédeket is ki kell tisztítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!