Vakond ellen valami?
A frissen füvesített udvarunknak annyi sajnos. Reggel megjelentek a vakondok nem kicsik...hatalmas kupacok :( Olyan szinten kiakadtam, hogy elbőgtem magam. Álmunkban nem gondolzuk, hogy pont most jelennek meg és tönkre teszik. iszonyú mennyiségű fűmag és vízdíjjba került az egész :( Tudom háló kellett volna alá, de már m1 :(
Üveget próbáltam...szépen ástak uj járatot maguknak 1 méterrel arrébb..
Ultrahangost ma vesz a párom, de soka szidják, de én annyira bízom benne hogy segit, mert nincs más tippem és valahogy el kell tüntetnem őket onnan :( Persze nem akarom bántani semmiképp, pedig megkeseríti az életemet :(
Valami vaknd űző növényt is ültettünk, de nem igazán ér semmi!
Valakinek bármi tippje? :(
Valamint az ultrahangossal tapasztalata?
talán csak egy kicsit leszel okosabb tőle,de a cikkbe is a vakondhálót írja ami jó
semmi értem a kütyüknek, kidobott pénz. Mi tényleg mindent kipróbáltunk /mérnök pár/
2 dolog véd meg vakond ellen: vakondháló vagy 1,5 méter mély beton kerítésalap :)
A vakond vedett allat, megolni nem szabad. A szar pazsitotok telepitesenel talan gondolkodni kellett volna elore, nem szarragoskodni a vakondhalon.
A vakond hasznos, megeszi a bogarakat es larvakat, konyhakertbol a csigakat, vegyszermentes kartevo-tavoltarto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!