Hangyairtáshoz adnátok tippeket?
Figyelt kérdés
Márciusban költöztünk egy családi ház emeleti, lambériás lakásába. A konyhai részen a lambériát szarufáig bontani, javítani kellett, mert a hátsó oldal felől ázott évek óta. A költözés után megjelentek az apró (de nem fáraó) hanem olyan kerti hangyák. Volt kint két hangyaírtó, kétféle vegyszerrel körbepermeteztek mindent, az erősebb vegyszeres ismét kijött garanciában a konyha lambériát újra kezelte. Sajnos a hangyák itt továbbra is rajzanak a résekből, pedig az erős vegyszer állítólag hónapokra megállítja őket, be se jönnek ott a lakásba. Valami tipp ezen kívül? Kezdek kétségbe esni.2016. ápr. 21. 20:33
1/10 anonim válasza:
Nekünk elég, ha lefújjuk azt a rész, ahol feljönnek. Kb egy hétig hatásos. Aztán megint fújkálni kell. Nalunk egy idő után max. 2 hónap után eltűnnek.
2/10 anonim válasza:
A szülői háznál kívül a fal melett szoktak hangyák lenni. Virágpermetezőbe ecetet teszek és lefujatom vele, elpusztulnak tőle és a szagát sem szereti a többi. De vigyázz mert savas és nehogy valamit károsítson az épületen.
3/10 anonim válasza:
Most jut eszembe 800 Ft-ért ilyet is vettem:
Az üres ingatlannál előforduló minden rejtőzködő rovart megölt. Néhány hét múlva söpörni lehetett a rovar tetemeket.
4/10 anonim válasza:
Nekem a Bros hangyairtó vált be.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én a raid hangya és csótányírtó spray-t használtam , de kipróbálok másikat. Az a durva, hogy tegnap kicsit szögeltem a lambériát a konyhában, és talán a kopácsolástól, de elkezdett kirajzani a (vegyszerrel többszörösen lefújt) résekből egy csomó hangya, aztán persze megdöglenek, de elvileg át se kéne jönniük a vegyszeres rétegen...Ettől eléggé kiakadtam.Valaki próbált beetetős csalétket?
2016. ápr. 22. 10:57
6/10 anonim válasza:
Anyukám sütőport szokott leszórni a földre ahol előjönnek a házban. (frisset, nem sokévest) és ki szoktak tőle múlni.
7/10 anonim válasza:
Szia, enyhe hangyaproblémára bevált nekem a DM sajátmárkás csalétke. Kiszedtem a dobozban található átitatott vattakorongot, vagy mit, kis darabkákra tépkedtem, és arra a vonalra helyeztem a darabokat, ahol mászkáltak. Egy éjszakán és egy napon át ették, utána többet nem jöttek. Egy darabot nem láttam a lakásban. Ez volt kb. egy hónapja.
8/10 anonim válasza:
Nálam is megérkeztek a hangyák, citromhéjat olvastam a neten,semmi reakció,anyukám sütőport mondott,semmi reakció,anyukám másik ötlete Domestos segített átmenetileg,aztán más útvonalra mentek,most a Vape csapdát próbálom,de nem nagyon akarnak belemenni,és 2 hét a hatás az van a tájékoztatón
9/10 A kérdező kommentje:
A nagy kirajzás óta nálunk béke van, csak a tetemek teremtődnek újra a sarkokban, meg a konyha kritikus részein, de élő hangya nincs!! Szóval a hangyairtós ember kihívása mégis jó megoldás, ha így marad, azt még ki lehet bírni.
2016. máj. 12. 11:15
10/10 Endr 72 válasza:
Szódabikarbona,....megeszik,a hangyasav reakcióba lép a porral,és felrobbannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!