Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Tippeket szeretnék kérni! (?...

Tippeket szeretnék kérni! (? ) Lent kifejtve.

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok Budapesten és nem tudom, hogyan tudnám olcsóbban kihozni egy hétre az étkezésem. Általában valamilyen felvágottat, pékárut, olcsóbb árkategóriájú pizzát veszek, de így is eléggé sokallom.

Tudnátok valami tippet adni, hogy lehetne redukálni a kiadásaim ezen a téren? Vagy ismertek esetleg valamilyen olcsó boltot?

Előre is köszönöm!

2015. szept. 18. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:

A pékáru és a pizza (még a legolcsóbb sem) arányában nem olcsó.

Szerintem a legolcsóbb (kenyér/tej/zsír kombón kívül) ha főzöl magadnak. És az is akkor, ha nem egy napra való adagot. Így vagy több napig eszed ugyanazt, vagy le is fagyaszthatod (sok kaja remekül fagyasztható)

2015. szept. 18. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Hétvégén süss egy nagy adag muffint, keltbuktát, fasírozottat és adagonként fagyaszd le. Reggel csak kimelegíted a mikróban 1-2 perc alatt. De bármilyen főtt ételt is le tudsz fagyasztani.
2015. szept. 18. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek!

Az a baj a főzéssel, hogy egyedül vagyok, és nem tudom, hogy elfogyna-e mielőtt megromlik. Kidobni végképp nem szeretnék semmit, azt hiszem, ez érthető.

2015. szept. 18. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl.: elkészített milánói v. bolognai szósz kis műa. tálkákban adagonként lefagyasztható. 2-3 hónapot is gond nélkül elvan a mélyhűtőben. A pörkölt szintúgy.

Ahogy a fentebbi hozzászóló is írta az elkészített fasírt nylon zacsiban adagonként szintén tökéletes a fagyasztóban.

A leveseknek 3 nap a hűtőben meg sem kottyan. Ha van benne hús akkor kell inkább odafigyelni. De pl. egy füstölt csonttal készült bab v. krumplileves 100%-ig tökéletes marad.

Száraztészta és gyorsrizs mindig legyen otthon. Ezekből bármikor össze lehet dobni finom rakott kajákat, amikhez nem kell őrült drága hozzávaló. Csak némi vegyes zöldség, olcsóbb sajt, virsli, ketchup ... v. amit szeretnél kell hozzá és minimum két kajálás már meg is van. ...

Csak egy kis kutakodás a neten és rengeteg receptet találhatsz. Mindezt kombinálva a hideg kajákkal már mindjárt nem lesz annyira unalmas és egyhangú.

2015. szept. 18. 21:06
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom, még aktuális-e, de akár kereshetnél maganak olyan csoporttársat, akivel mondjuk felváltva főzhetnétek és egymásnak is adnátok belőle. Mondjuk ha főzne egyikőtök 2 személynek 2 napra elegendőt, utána a másik is, akkor nem is olyan megterhelő, nem kell egész héten ugyanazt enni, és nagyobb tételben gazdaságosabb főzni.
2015. okt. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!