Ételkukav, vagy mi?
Figyelt kérdés
Spejzban kukacokat találtam, tésztában, meg a földön. Mitől lehet. Ugyanúgy fekete kis csápos bogarakat találtam, szerintem belőlük fejlődik ki a kukac, mert egyet láttam. Nagy takarítottunk, de 1-2 még mindig csúszkál. Mitől lehet? Minden nap takarítva van.2015. okt. 12. 21:45
1/2 anonim válasza:
Kertes házba is beköltöznek, meg van olyan kaja amibe eleve benne van mert nem tiszta
2/2 anonim válasza:
A kukac lehet moly is.
Javaslom mindent pakoljatok ki a spájzból, nézzétek át alaposan.
A tésztákat zárható üvegbe kell tenni, de az a legjobb ha a lisztek, pelyhek is abba kerülnek, gabonafélék is!
Olvass utána hogy mi a teendő ilyenkor.
Valahol én azt olvastam, meg kell mikrózni azt amibe nem volt kukac, mert pete az lehet.
De miután megláttam, ahogy a húsleves tetején úszkálnak a frissen főtt kukacok (épp befőztem a tésztát, kidobtam MINDENT!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!