Csótányok előfordulnak a házban magányosan? Vagy több is lesz?
KERTES házban lakunk, és az este találtam egy csótányt, feljött az íróasztalra a laptop mellé.
Elkaptam, és még az éjjel átvizsgáltam zsebmámpával a konyhát (hogy a sok fény ne riassza el, ha vannak még valahol), plusz a fürdőszobát is átnéztem, azt is zseblámpával, de nem találtam másikat. Lehetséges, hogy ez egy magányos péndány volt? Nem volt nagy - lehet, hogy nem teljesen kifejlett példány volt - a német fajtából (a 2 függőleges rövid barna csíkkal a hátán).
KERTES házban lakunk, mindenhol van szúnyogháló, és nem mocsokban élünk, úgyhogy gőzöm sincs, hogy hogy kerülhetett be a házba. Hol keressem a többit? KERTES házban megszokott dolog a csótány?
Az a vízvezetékszerelő, aki mindig a vizesblokk körül található. :)
A csótány nem ragaszkodik a vizesblokkhoz, panelben csak azért tűnik fel ott gyakran, mert ott tud közlekedni a szintek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!