Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Te mit tettél azért, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tettél azért, hogy ne magányosan töltsd a ma éjszakát (is)? Én úgy tűnik nem eleget.

Figyelt kérdés

2015. szept. 18. 21:27
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
39%
Semmit sem tehetek, mivel nem vagyok "fullos" pasi ahogy a nők fogalmaznak, még a rusnya dagadt csajoknak sem kellek.
2015. szept. 18. 21:30
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Semmit. Legalább tudok aludni. :D
2015. szept. 18. 21:30
 3/24 anonim ***** válasza:
22%
elég sokat tettem szinte ki hoztam magamból a maximumot de sehol senki ez van ha alacsonynak születsz :(
2015. szept. 18. 21:32
 4/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok magányos csak azért, mert épp nincs párkapcsolatom. Szexkapcsolatra meg nem vágyom. Annyira tunya voltam a munkahét végére, hogy csak lazításra és alvásra vágyom, most épp filmet nézek, aztán majd alszom amíg jólesik. Plusz van egy nagyon okos kis madaram, aki itt alszik a közelemben. Szóval még teljesen egyedül sem vagyok.
2015. szept. 18. 21:32
 5/24 anonim ***** válasza:
29%

Én szertem egydül tölteni. Nyugodt.

Kb. az ideális az ha épp kedved van akkor tölthesd mással, de az se legyen már kötelező...

2015. szept. 18. 21:35
 6/24 anonim válasza:
31%
érdekes, nekem minden jóképű alacsony haveromnak van nője, nem tudom miért kell erre fogni.
2015. szept. 18. 21:35
 7/24 anonim ***** válasza:
Rossz döntést hoztam :)
2015. szept. 18. 21:37
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
ma 21:35 jah persze! akkor bizonyítékot! fb adatlapot!
2015. szept. 18. 21:37
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
Szinte az egész nyaram "csajozással" telt el. De semmi eredménye nem volt. Rájöttem, hogy tök random, hogy össze tudok jönni egy csajjal, vagy sem. Nincs bevált recept. Zsákbamacska az egész.
2015. szept. 18. 21:43
 10/24 anonim ***** válasza:
18%
3 nőnél próbálkoztam a héten. Mind a 3 visszautasított kapásból. Inkább már nem is foglalkozok velük.
2015. szept. 18. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!