Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone-ban megvannak azok...

Az Iphone-ban megvannak azok a kellemetlenségek, amik a kínai telefonokban előfordulnak?

Figyelt kérdés
Doogee telefonom van, ami papíron egy remek masina az elvárásaimnak. A probléma viszont a következő: folyton csak úgy magától kilép a programokból, rendszeresen lefagy, néha így ugrál a programok között, magától lezárt állapotba kerül lefagyás után. Az Iphonokba és más androidos telefonokban is megvannak ezek?

2015. szept. 16. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Iphonejaimnal sosem volt ilyen, androidnal sokszor,wphonennal neha.
2015. szept. 16. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Iphone-on leggyakrabban akkor fordul elő a fagyás, ha maga az app hibás.

Olyan iphone fagyhat, akadhat, aminek belenyúltak az agyába. ELVILEG a többi nem, hacsak nem selejt a cucc vagy klón.

2015. szept. 16. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:

"papíron egy remek masina"

Nem ez papíron sem egy jó készülék. Annak aki ért is hozzá. Ez eléggé gagyinak mondható.

Látom te is bedőltél, annak hogy

nyócmag a jobb, mint a kétmag

meg a sokgigahertz az jobb, mint a kevesebb.

Hát igen, aki nem ért hozzá az csak azt nézi, hogy hány magvas meg meg hány gigamegakvadrohertzes.

De alapvetően maga a doogee nem egy nagy márka, a kínaiak között az alsóbb kategóriát képviseli.

És nem, nem a droiddal van a baj, hanem hogy maga a doogee egy gagyi cuccra rakta rá, normális támogatás nélkül.

Én mindhárom rendszernél tapasztaltam ilyet. De ma már droidon is csak, akkor ha fos az app. Nem tudom megmondani, hogy utoljára mikor láttam force closed feliratot a telefonomon.

Viszont iOS-nél a Hitman már többször rebootolta az iPadet. De amúgy ott sem jellemző az összeomlás.

2015. szept. 16. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka. Három típust (plusz egy iPad-et) fogyasztottam eddig, és 4-5 ilyen alkalommal találkoztam csak, annak is a fele akkor, ha a nyilvános béta szoftver futott rajta (ott meg nincs miért csodálkozni).
2015. szept. 16. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Lenyuztam egy iPhone 4-t es mar elmult 2 eves a mostani 4S es csak akkor lep ki app-okbol, ha az app hibas. Programok kozotti ugralast, magatol lezarast meg ilyeneket nem tapasztaltam egyiknel sem, pedig eleg bena vagyok es tobbx leejtettem oket.
2015. szept. 17. 01:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Miert lettem lepontozva?,?
2015. szept. 17. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!