Az Iphone-ban megvannak azok a kellemetlenségek, amik a kínai telefonokban előfordulnak?
Iphone-on leggyakrabban akkor fordul elő a fagyás, ha maga az app hibás.
Olyan iphone fagyhat, akadhat, aminek belenyúltak az agyába. ELVILEG a többi nem, hacsak nem selejt a cucc vagy klón.
"papíron egy remek masina"
Nem ez papíron sem egy jó készülék. Annak aki ért is hozzá. Ez eléggé gagyinak mondható.
Látom te is bedőltél, annak hogy
nyócmag a jobb, mint a kétmag
meg a sokgigahertz az jobb, mint a kevesebb.
Hát igen, aki nem ért hozzá az csak azt nézi, hogy hány magvas meg meg hány gigamegakvadrohertzes.
De alapvetően maga a doogee nem egy nagy márka, a kínaiak között az alsóbb kategóriát képviseli.
És nem, nem a droiddal van a baj, hanem hogy maga a doogee egy gagyi cuccra rakta rá, normális támogatás nélkül.
Én mindhárom rendszernél tapasztaltam ilyet. De ma már droidon is csak, akkor ha fos az app. Nem tudom megmondani, hogy utoljára mikor láttam force closed feliratot a telefonomon.
Viszont iOS-nél a Hitman már többször rebootolta az iPadet. De amúgy ott sem jellemző az összeomlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!