Érdemes olcsó de viszont nagyon jó belsővel rendelkező kínai telefonokat?
állítmány? venni, eladni, összetörni, célbadobóst játswzani vel... mit érdemes, mi a kérdés?
Amúgy sem aktuális, mert olcsó és nagyon jó belsővel rendelkező kínai telefon nincs. Ami kínában készül, de jó, az nem olcsó, és alma van rajta...
Ha mazochista vagy akkor vegyél.
Ha gond van vele akkor meg csak pislogsz.
Huawei, Xiaomi azért már nem számítanak gagyi kínai márkának. De noname cuccokat szerintem sem érdemes megvenni.
Legfőbb gondja a támogatása, 1x elrontasz valamit a rendszerben, még egy újratelepítés is esélytelen, semmi szoftveres támogatás, semmi frissítés. Na meg sokszor még a "nagyok" sem képesek adott telóra optimalizálni a rendszert, nem hogy a kicsik.
Én egy percig se mondtam, hogy csak mert 8 magos egy processzor, az már jó! Nem csak ez számít persze. Ezenkívül sokat számít a magok frekvenciája (GHz), memóriája (bit), és a lapka vastagsága (nm), és persze a márka az eltérő gyártási technológia miatt! Ez az 5 mind együtt befolyásolja a processzor gyorsaságát! Na és persze a legtöbb ilyen processzor csak 4+4 magos, a valódi 8 magos elég ritka.
És azért a legtöbben sem kell annyira általánosítani a MediaTek-et, például a Xiaomi néhány típusában már Qualcomm van, a Huawei összes típusában pedig a saját márka, a HiSilicon, ez a 2 processzormárka pedig mindegyik sokkal jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!