Márkátlan kínai olcsó telefonok közül melyik a legerősebb?
Maximum 60 ezer Ft-ért érdekelne, hogy melyik telefon a legjobb. Én nézegettem ezeket a márkátlan kínaiakat is, mert elég erős hardware van bennük, mi a véleményetek? Az alábbi 2-őt ki is néztem, szerintetek érdemes ilyet venni? Ha igen, melyiket?
Vámmal számoltál?? Az még kb +30%, lesz 80e az egész.
De már 60e.ért telefont kapnál itthon is és nem ilyen vackot amihez támogatás sincs, meg ki tudja milyen ócska hw cuccok vannak benne. A marketing az egy dolog de ki tudja, hogy mit kapsz.
Gondolom neked is csak annyi ismereted van, hogy nyócmag több, mint négy és, akkó" má' jobb. Vagy, hogy 2gb az több, mint 1 és, akkó má' bizto' jobb, vagy a 16mp az több, mint a nyóc ezé csak jobb lehet.
Hát rohadtul nem így van.
Felőlem azt veszel amit akarsz, de kicsit gondolkodni kéne, hogy más jobb gyártók miért nem adnak ilyen hw-t ennyiért.
2-es az oneplus one is igazi sikersztori lett,a nextgen telójukra már több mint egymillió megrendelés futott be.tudod nem mindenki márkab_zi(ez inkább csak a Magyarokra jellemző valami miatt,)a sony-n meg az s5/s6-on kívül is van élet.
a kérdésre visszatérve,az elephone a tudását tekintve egyértelműen csúcskészülék,teszt is van róla. [link]
ha szerencséd van akkor megúszod a vámot,az én kínai tabletem után sem kellett fizetnem.viszont amit linkeltél ott nem biztos hogy elérhető a Magyar nyelv,erre érdemes rákérdezni vásárlás előtt.itthon meg jóval többe kerül,talán pont a vámköltség miatt.a figyelmedbe ajánlok még egy cikket: [link]
Kínaiból ne vegyél márkátlant, vannak nagyon jók is köztük.
Oppo, Xiaomi, OnePlus nagyon megbízható gyártók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!