Sürgős! Mit csináljak ha elbújt egy pók a szobámban?
A kettes nem ismeri a póktól való iszonyatot... :D
Egyébként tényleg nem tudsz semmit csinálni. Velem ugyanez történt tegnap, a karomon mászott a pók, épphogy észrevettem, lesöpörtem, és onnantól kezdve gőzöm sem volt, hogy merre jár. Kicsit még az agyamban volt, hogy te jó ég, milyen undorító kis teremtmény, hiába hasznos és ártatlan, utána elfelejtettem, és aludtam az igazak álmát. Tedd ezt Te is! :)
Milyen pókriasztóról beszéltél?
Így van a pókokat szeretni kell. Nekem is van a Pistike (így hívom) hát ez egy haláli kis teremtés. Olyan kis játékos még mindig pedig már nem mai gyerek. Mostanában meg olyan kis sértődékeny mert mindenre csíp, ami nem is fáj annyira csak olyan nehezen kapok utána levegőt, de legalább erekciót okoz.
Itt van az édesem:
Tegnap sikerült elkapni,vagy egyhét szadizásom után,minden este fel volt oltva a villanyom amíg el nem aludtam.Aztán egyszer csak reggel előjött,szerintem már megunta és feladta jött öngyilkos lenni.A lényeg hogy végre meglett,mert miután írtam ezt a posztot már többször is rám ijesztett aztán pedig elbújt.
De köszönöm mindenkinek a segítő és kevésbé segítő(troll) kommenteket. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!