Hogyan birnám kiirtani a szobámban lévő egeret?
Van egy nagyon különleges, NASA által méltánytalanul elhanyagolt, 3D-s módszer.
Az a neve, hogy: egérfogó!
Egy 12-es virágcserép lyukán át egy pálca és drót segítségével felkötsz egy darab szalonnát, kenyeret középmagasan, hogy a kis dögnek nyújtózkodnia kelljen majd. A cserép alá teszel egy 30x30-as csempét, műanyagot, üveglapot vagy vaslemezt é alátámasztod egy gyufaszállal. 5-ből 3 alkalommal elkapja és élve. Utána átdobhatod a szomszédnak.
Én sajna egyszer véletlenül eleresztettem és kénytelen voltam légpuskával kivégezni amikor a radiátoron mászkált. Nagyon gusztustalan volt amikor a golyó átment rajta és egy véres szőrcafattal a falban landolt az ólom. :/
Lakásban a méreg nagyon rossz választás. Ha megdöglik a szekrény alatt, akkor ott büdösködik, ameddig atomjaira nem bomlik.
Mérgezetten egyébként is nagyon sokat vizelnek, és büdös van tőlük.
Ez tapasztalat, munkahelyen tett ki mérget a készenléti helyiségben valami értelmi fogyatékos. Aztán mikor már nem bírtam, felforgattam mindent, és a hűtő aljában találtam meg a döglött egeret.
Én egérfogópárti vagyok, az a leghumánusabb is meg a legmegbízhatóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!