Rengeteg muslica van idebenn hogyan tudnám kiirtani őket?
Figyelt kérdés
Napközben az ablakon repkednek mert ki akarnak menni kinyitom az ablakot akkor se mennek ki. Este pedig vagy a TV-n vagy az asztali lámpámnál köröznek. Amit eddig kipróbáltam Szúnyogriasztót bedugtam az egész házat lefújtam légy és szúnyogirtóval. MIT TEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!! SOS2013. okt. 27. 11:30
2/5 anonim válasza:
Tegyél ki egy tálba ecetet! Beleszállnak és megdöglenek. De nekem ez borral is ment, de azt inkább idd meg!
3/5 anonim válasza:
Nézd át, van-e valami gyümölcs-zöldség elöl, nálunk arra mentek. Aztán eltűntek egy hét múlva maguktól. Lehet, most van itt az idejük :)
4/5 anonim válasza:
2: az ecetet hígítva kell kitenni, tehát vízbe kevered, vagy úgy ahogy van, kiöntöm egy kis tálba?
Nekem is ez a problémám amúgy, örülök a kérdésnek..A muslicáknak nem. :-S
5/5 anonim válasza:
Nekem is vannak ! Az asztalon van nálunk ősszel mindig szőlő egyéb ház-körüli gyümölcs , de most extrán felszaporodtak . A gazdaboltban vetem öt éve a konnektorba dugható szúnyogriasztóba olyan zöld lapocskát amit az eladó ajánlott , az leszedi őket pár óra alatt . Nem tudom mennyire egészséges , de már közös volt a boros poharam , ezt meg nem engedhettem XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!