Kaptam házi bort valakitől, de rengeteg benne a belepusztult, részben szétmállott muslica. Ugyanakkor jellegzetes, kicsit kellemetlen szaga/utóíze van. Lehet, emiatt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mennyire iható az ilyen, muslicás bor? Sajnálom kiönteni, mert ez az egyetlen italom az ünnepekre.2012. dec. 24. 08:14
1/5 anonim válasza:
Az ilyen borosgazdába jó öregapám a vasvillát megforgatná h. ilyen igénytelenségre képes, súlyosbító körülmény h. ezt még el is ajándékozza.
Javasolt lemenni az egyik boltba és áldozni 500-700 forintot egy (ennyiért már igencsak jó) üveg borra, ezt meg leönteni a fajanszba.
2/5 anonim válasza:
Hát én nem innám meg. Ha nem tudnék másikat venni, akkor is inkább vizet innék.
Egyébként szerintem komolyabb bajod nem lenne tőle, csak elég undorító.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem borosgazda ő, csak házilag készített ribizliből bort, de valamiért senki nem szerette, nem fogyott... üvegballonban van, 5 liter, és érződik rajta, hogy amúgy jó zamata lenne, csak hát van benne ez a "plusz íz"...
2012. dec. 24. 08:28
4/5 anonim válasza:
Nem lesz károsabb a muslicától. Az alkohol tartósít.
Van kedved hozzá? Akkor egészség. (ne finnyáskodjunk) :)
Kellemes Ünnepeket!
5/5 anonim válasza:
Szűrd át gézlapokon. Párat egymásra teszel, és lassan öntsd.
Vagy egy nagyon sűrű szitán. Nem hiszem hogy baja lenne a bogaraktól, de így nem innám meg, mindenképp leszűrném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!