Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kaptam házi bort valakitől,...

Kaptam házi bort valakitől, de rengeteg benne a belepusztult, részben szétmállott muslica. Ugyanakkor jellegzetes, kicsit kellemetlen szaga/utóíze van. Lehet, emiatt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mennyire iható az ilyen, muslicás bor? Sajnálom kiönteni, mert ez az egyetlen italom az ünnepekre.

2012. dec. 24. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen borosgazdába jó öregapám a vasvillát megforgatná h. ilyen igénytelenségre képes, súlyosbító körülmény h. ezt még el is ajándékozza.

Javasolt lemenni az egyik boltba és áldozni 500-700 forintot egy (ennyiért már igencsak jó) üveg borra, ezt meg leönteni a fajanszba.

2012. dec. 24. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem innám meg. Ha nem tudnék másikat venni, akkor is inkább vizet innék.

Egyébként szerintem komolyabb bajod nem lenne tőle, csak elég undorító.

2012. dec. 24. 08:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem borosgazda ő, csak házilag készített ribizliből bort, de valamiért senki nem szerette, nem fogyott... üvegballonban van, 5 liter, és érződik rajta, hogy amúgy jó zamata lenne, csak hát van benne ez a "plusz íz"...
2012. dec. 24. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Nem lesz károsabb a muslicától. Az alkohol tartósít.

Van kedved hozzá? Akkor egészség. (ne finnyáskodjunk) :)

Kellemes Ünnepeket!

2012. dec. 24. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szűrd át gézlapokon. Párat egymásra teszel, és lassan öntsd.

Vagy egy nagyon sűrű szitán. Nem hiszem hogy baja lenne a bogaraktól, de így nem innám meg, mindenképp leszűrném.

2012. dec. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!