Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Milyen egérfogó jobb, és miért?

Milyen egérfogó jobb, és miért?

Figyelt kérdés
Többségben 2 márkát találtam. A The Big Cheese [link] és a PEST-STOP [link] amin csak riasztók vannak, de állítólag lehet venni a [link] oldalon, de ilyen niuncs, viszont találtam [link] ilyet, és itt PEST-STOP termékek vannak, úgyhogy gondolom ez lenne az. A Procter-Victor-ra [link] külön kiírják, hogy HACCP környezetben. Nem értem, mivel jobb, másabb mint a Multicatch [link] vagy a többi.

2014. dec. 22. 07:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném a fémhez, hogy a csalétket oda kell drótozni, mert előfordult, hogy lelopta róla a bátrabb egér. Van ebből fa alapú is, de szerintem az nem olyan jó, mint a fémlemezből készült.
2015. jan. 1. 22:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Na, ezért nem mindegy, mert ezek véletlenül sem hasonlítanak az általam linkeltekhez, és az írásodból az jött le, hogy minden-féle volt már, és nem működtek.

A nagy empátiásoknak meg üzenem, hogy ha macska is van, akkor nyilván nem megölni akarom az egeret, plusz nem mérget teszek ki, hogy megegye, vagy lenyalja a lábáról, vagy mérgezett egeret egyen, vagy rácsapódjon a csapda... Szerintetek azt az egeret érdekelné, hogy hogy pusztultok meg? Vagy ki kell pusztítani minden természetes ellenségét is? Ha mondjuk beleesik egy emésztő növénybe, az se lehet valami gyors. Szerintem a leghumánusabb, ha megfogjátok, és kihívjátok az állatorvost, és elaltassátok. Az se humánus, ha valami megeszik valamit, főleg, ha egy tirex felkap a wc-ről, de ennyi erővel minden éhenpusztulna.

2015. jan. 2. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!