S. O. S. bolhak a lakasban?
5-600ft egy doboz bolhairtó por, és ezt a sok kinlódást is megspórolod. Ne kezdj el ilyen hülye házi megoldásokkal kinlódni... ecet meg hasonló...
Egyszerüen szétszórod a lakásban, az ágyat is érdemes beszorni, pár óra alatt tiszta lesz az egész lakás.
Másnap összeporszivozod és készen vagy.
Én a BIOKILL-t ajánlom.
Nekünk éppen a gyerekszobában voltak bolhák, ráadásul faltól-falig padlószőnyeg van. Mosás, porszívózás, keresgélés nem segített.
Reggel, miután elmentek bölcsődébe, óvodába: lekezeltük a szobát, néhány óráig nem is szellőztettünk, csak délután. Mire hazaértek, semmit sem lehetett érezni. Viszont, azóta, (4 éve) semmi nincs.
Csak hogy viszonyítani lehessen, én a HYPO-t félelmetes méregnek tartom, soha nem merném használni. Évekig küszködtünk hangyákkal, semmilyen csapda, egyéb más nem használt. Viszont erős szereket nem mertem, és nem engedtem használni. Akkor ajánlotta egy kollégám a BIOKILL-t, ami két okból nagyon jó: melegvérűekre hatástalan, hangyát, bolhát, ilyesmit hamar és tartósan eltüntet. Hiába írták ártalmatlannak, én hangyák ellen is úgy használtam, hogy megkerestem a lyukat, ahonnan előjöttek, és injekciótűs fecskendővel juttattam be 3-6 millilitert. Így nagyon gazdaságos, hatékony és biztonságos is volt. Nem tudom hogyan hat, de rögtön pusztított, illetve volt olyan, hogy félév múlva találtam egy-egy kezelt lyuknál jónéhány elpusztult hangyát. Nem tudom hogyan jöttek elő, és miért pusztultak el ennyi idő után, mindjárt, ahogy kijöttek?
Van szórófejes és utántöltő palackban. Kannásat még nem láttam, de szükségtelen is akkora mennyiség. A palackokon kétféle szórófejjel találkoztam. A sárga 2-állású: zárt, illetve porlasztva spriccelő. A zöld 3–állású, az előzőeken túl lehet vékony sugárban is spriccelni vele, ez nagyon gazdaságos hosszabb repedések, rések esetén; mondjuk udvaron, ha a fal és járda közti résből özönlenek, nem kell feleslegesen permetezni a falat és járdát. (Ja, igen, kültéren is hatásos.)
Jellemzően mezőgazdasági-, agro-, gazdaboltokban kapható.
A honlapjuk: [link] Érdemes tanulmányozni, nem kamu, igaz. Különösen ajánlom megnézni a linkek közül az első, a youtube-os videót. Én csak a gyerekszoba kezelése után láttam. Ha nem lett volna az előzetes tapasztalatom, nem is mertem volna végignézni.
Nálunk bizonyított, megértem, ha valaki ismeretlenül bizalmatlan mindezzel. Akik ismernek, tudják a vegyszer-fóbiámat. Egyik ismerősöm, még a gyerekszoba kezelés előtt, azzal ajánlotta tovább, hogy ha én merem gumikesztyűben használni, akkor más akár meg is ihatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!