Akik bent tartják a kutyájukat. Volt már olyan, hogy bolhák lettek a lakásban? Ha igen, hogy irtottátok ki?
Egyetlen egyszer fordult elő, mert a maccsra nem jó spotot tettem.
Neostomosan.
Befújni vele heverőt, fotelt, stb, felmosni a padlót. Mindezt megismételni hetente 3-4 hétig.Én még Piretrin porral beszórtam a fal mellett is. De azt amúgy is megteszem, csótány ellen.
Ez az utolsó egy abnormális....
Kedves kérdező: A mi kutyusunk is lett egyszer bolhás, úgy, hogy a cica hozta be! ( Ritkán megszoktuk vendégelni a cicát bent is, azóta persze nem :) ) Na és a kutyusom kapott valami szert bolha ellen, ami teljesen kiirtotta őket. A lakást áttakarítottam és ennyi. Én is ecettel + valamilyen mosogató, vagy sampon keverékével takarítok, mert nem bírom az erős kemikáliákat.
Miután a kutyát bolhátlanítottátok, kell neki rendszeresen kullancs-bolha elleni szer. Az én kutyusomnak kiltix nyakörve van.
A bolha a kutyában van, nem a lakásban. Hülye lenne kimenni a kutyából, akkor éhen marad.
Volt már, hogy hoztam haza bolhás kutyát. Őrá és rátettem az advantixot és kidöglöttek belőle. Az enyémekre meg nem ment át.
11:08 balfék vagy!
Nálunk volt olyan mikor idekrültek a cicák és nem voltak még bolhátalanítva, hogy találtunk a lakásban többször is bolhát, ha tudtuk összenyomtuk őket, de ha nincs sok csak 1-2 db akkor nem kell aggódni, nem élnek meg a lakásban, max visszamennek a kutyába!
A kutyust bolhátalanítani kell, és a helyét esetleg kitisztítani vagy beszórni bolhairtó porral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!